De herenmodezaak van Zwolle!   -  Bekijk ons magazine

Volg ons ook op arrowtop
menu
Young Men's Shop

De Young Men’s Shop is al 45 jaar gespecialiseerd in mannenmode en biedt u een modieuze, verfrissende en verrassende kijk op mode. Bent u op zoek naar een passend kostuum voor een zakelijke of een feestelijke gelegenheid? Een stoere jeans? Of een casual look met een sportief tintje? Bij ons vindt u het allemaal! Wij zorgen ervoor dat u tevreden onze winkel verlaat.

De herenmodezaak van Zwolle

Mannen komen meer en meer sophisticated voor de dag. Tijdens een feestje, maar ook op het werk en in hun vrije tijd. Ze durven hun eigen stijl uit te dragen en te laten zien hoe ze in het leven staan. Het zijn precies die mannen die zich thuis voelen bij Young Men’s Shop, een zaak gespecialiseerd in mode voor de man.

De mannen van...

Lees meer...

Over ons - klantvoordeel

5x voordeel bij Young Men's Shop!

U kunt als klant van de Young Men’s Shop uw gegevens laten opnemen in ons klantenbestand. Dit heeft voor u een aantal interessante voordelen:

  1. Op uw aankopen spaart u 5%. Wanneer uw tegoed meer dan € 50,- bedraagt kan het met een volgende aankoop worden verrekend *
  2. U wordt regelmatig op de hoogte gehouden van de laatste mode en trends
  3. Twee keer per jaar tot € 100,- extra korting op de nieuwe collectie met onze waardecheques
  4. Wij informeren u tijdig wanneer de opruiming begint, zodat u als eerste kunt profiteren
  5. Niet alweer het zoveelste voordeelpasje in uw portefeuille, wij houden u persoonlijk op de hoogte van uw voordeel bij bezoek aan onze winkel.

* Geldt niet op afgeprijsde- of opruimingsartikelen en bij gebruikmaking van de YMS waardecheques.

Inschrijven kan hier

Bedrijfskleding

“Representatieve bedrijfskleding kan een belangrijke bijdrage leveren aan de uitstraling van uw organisatie. We geven advies over bedrijfskleding, zodat de mensen binnen de organisatie de uitstraling neerzetten die past bij het bedrijf. Ook dat is Young Men’s Shop.”

Lees meer...

 

Tips en dress codes

Wanneer u in onze winkel bent adviseren wij u natuurlijk graag over zaken als stropdas knopen, wasvoorschriften en bij welke gelegenheid welke kleding past. Wilt u dit nog eens rustig nalezen, dan biedt deze pagina uitkomst. Heeft u een vraag die op deze pagina niet voorkomt? Laat het ons dan weten, wij helpen u graag!

 Stropdas.jpg


Meer over stropdassen

 Wassen__strijken.jpg


Meer over strijken en wassen

 smoking.jpg


Meer over gelegenheidskleding


Lees meer...

 

Trouwkleding

Bij Young Men’s Shop begrijpen wij dat u op een van de belangrijkste momenten in uw leven ook het allerbest voor de dag wilt komen. Daarbij adviseren wij u niet alleen over de grote lijnen, maar ook over de kleinste details. Onderscheidt uzelf door te kiezen voor een schitterend kostuum.

Lees meer...

Gastcollege

De kennis van het modevak blijft niet binnen de muren van de winkel aan de Oude Vismarkt. We geven bijvoorbeeld vier keer per jaar een gastcollege aan studenten van Hogeschool Windesheim. We behandelen dan thema’s als uitstraling en de ‘Do’s & Don’ts bij het dragen van een pak.

Lees meer...